Monday, June 1, 2009

bulan baru... buku baru..

salam sume...

sedar tak sedar dah masuk bulan ke-6 dah tahun ni.. ishishish.. cepat sungguh masa berlalu.. rasa cam baru jek masuk tahun 2009 nie tapi sedar2 dah setengah tahun dah pun.. huhuhuhuuu... azam tahun baru baru sket jek bergeraknye... camno ni.. huhuhuuu...

life as usual.. last week kindda bz ngan majlis nikah kawen kawan baik aku.. Azlina Mat Hussin dan Mohd Hafidz Othman.. Alhamdulillah.. both of them are my best friends.. tempat aku mencurah rasa kasih dan sayang, meluahkan rasa dan berkongsi cerita.. Ina was like my twins.. sebab we all ni memang lebih kurang.. syukur pada Tuhan dia dah berjaya jumpa her other half.. Alhamdulillah..

Masa pegi kenduri Ina n Abg Apis hari tu ramai laa kengkawan yang berjaya kami jumpa... Sonot gak dapat jumpa reramai cuma yang sedikit frust sebab tak dapat nak kumpul setempat n amik gambar ngan pasangan yang diraikan hari tu... dan disebabkan ada banyak jemputan, maka ada laa dua tiga orang yang datang sedikit terlewat dan aku tak dapat nak jumpa mereka semua.. to An dan CT Nor, maaf sebab tak dapat berjumpa ngan kalian.. kita ikut orang so bila orang nak balik, kita ikut aje laa... insya allah dilain waktu kita jumpa yaa...

balik dari kenduri Ain terus selesema.. malam tadi badan dia sket panas, n dah start batuk.. hasilnya pagi ni harus laa dibawa ke klenet.. senang pegi klenet gomen aje.. doakan Ain cepat sihat ya kengkawan... hehehe...

okies laa nak nyambung keje sket.. nanti akan disambung kendian yep..

1 comment:

JiEjAh_DeEn said...

cakkkkk ..akak memfollow ehhh :D