Tuesday, May 19, 2009

i'm stuck in the middle...

Salam..
Hohoo… bunyi cam series jek kan.. padahal takdek paper pun... cuma tak abih2 lagik ngan luahan rasa itu aj.. kekadang rasa cam bodoh jek tapi itu laa gunanya blog idaknye..

I’m stuck in the middle of janji n rasa kasih.. nak dilepas sayang.. nak ditanggung sangat membebankan.. apa patut dibuat??? Tolong laa bantu aku yang tengah stuck nieeh…

4 comments:

shawLycious said...

Starting from Friday the 15th until 28th of May, you can have your pretty TieRack scarves at as low as RM55 each! :) Also selling ties and JNs!

KV said...

masalah apa tue?

Umi Ain said...

hi KV...
takdek paper.. biasa laa orang pompuan ni kan ada mood swing sket... tu pasal laa ngarut2 jek.. hehehe...

mummysya said...

boleh kongsi sama kita wak!!!

Jangan pendam, dalam sakit nya nanti...

Anyway, semoga awak akan cepat happy ya.