Wednesday, June 24, 2009

sale..sale..sale...

Salam...

hohoho... after beberapa lama tak berapdet, aku kembali ke dunia blogging tapi kali ni spesel sket sebab aku nak buat sales sket.. selama ni dok tgk kengkawan jek wat bisnes dalam dunia maya ni so skang ni aku pun nak join sama...

sepert diberitahu sebelum ni aku ada sket kain pasang dan pashmina untuk dijual... kalu berminat, tgk2 laa gambar yang disertakan di bawah..

Spesifikasi Kain Pasang
panjang: 4 meters++
jenis: Yoyo Angkasawan
Kain tak panas dan tak mudah pecah
Harga: RM40.00

KOD:KP001

KOD:KP001

KOD:KP002

KOD:KP002

KOD:KP003

KOD:KP003

KOD:KP004

KOD:KP004

Spesifikasi Shawl
Harga : RM15.00

KOD:SP001

KOD:SP001

KOD:SP002

KOD:KP002

KOD:SP003

KOD:SP003

KOD:SP004

KOD:SP004

KOD:SP005

KOD:SP005

sekiranya berminat, boleh hubungi aku di sweet.toblerone8@gmail.com untuk memberitahu kod produk, nama, alamat, no telefon dan email beserta dengan bukti pembayaran untuk pemberitahuan penghantaran. Bayaran haruslah dibuat melalui maybank2u, akaun no:154017357565 atas nama Norhayati Binti Shamsudin .

T & C

* Pihak penjual tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku ke atas produk sewaktu penghantaran. Bagaimanapun, pihak penjual akan memastikan yang produk akan berada dalam keadaan terbaik sebelum penghantaran.

* Penghantaran hanya akan dibuat setelah bayaran dari pihak pembeli telah diterima.

* Sila beri tempoh 1-2 minggu hari bekerja dari tempoh bayaran diterima. Pihak penjual akan menghantar notification kepada pembeli setelah bayaran diterima.

* Penghantaran adalah menggunakan khidmat Pos Malaysia. Tracking code akan diemail dan diSMS kepada pihak pembeli. Sila pastikan yang ada yang akan menerima penghantaran tersebut. Kami tidak akan bertanggungjawab di atas kegagalan pihak pembeli untuk menerima penghantaran tersebut.

* Kos penghantaran adalah ditanggung oleh pihak pembeli.

* Kos penghantaran adalah :
- Pos Malaysia (parcel) : Semenanjung - RM 5.00
Sabah/Sarawak - RM 10.00
(bagi setiap pesanan)

* Sebarang pertanyaan/aduan boleh la diajukan kepada : sweet.toblerone8@gmail.com

2 comments:

emroose said...

tahniah! tahniah! k'ti dh jd bisneswoman skang nih.....

errr prod. SP001 tu....kita berkenan lah....model dia...hehehhe....boleh tak?

Umi Ain said...

hahahahaha... maceh ann... kalu produk tu memang boleh sesangat.. tapi kalu model tu berat laa sket.. hahahahaa...