Tuesday, June 23, 2009

welcome back...

salam...

after quite sometime akhirnya aku kembali berblogging.. windu gak tapi bila memikirkan susah nak apdet telan aje laa... bulan 6 nie ada 2 kawan baik dah selamat mendirikan masjid dengan pasangan memasing.. aku doakan kalian berbahagia dan kasih sayang berpanjangan hingga ke akhir hayat..

Ain skang ni ada kat kg.. tinggalkan dia ngan aki ngan wan.. alasannya sebab ujung minggu ni alang ada balik so dia nak laa... insya allah ujung minggu ni aku balik sana tengokkan dia.. minggu depan ada PTD Accessment Centre (PAC) plak.. Alhamdulillah aku pass exam PTD haritu.. lega nye rasa... tak sangka gak.. ingatkan dah tak ada rezeki tapi agaknya memang pintu rezeki terbukak haritu.. mungkin gak berkat doa mak ngan abah yang bersusah payah mendoakan aku..

Start bulan 7 nieh pintu rezeki terbukak skali lagik... insya allah aku akan start keje kat Skali dengan bayaran yang lebih besar.. Alhamdulillah.. rezeki dah sampai kan.. hehehe..

okies laa kengkawan... kepada semua kengkawan yang memfollow tu kita wish time kasih daun keladi.. sila2 laa ikut lagi... hahaha... oo yee kita ada announcement sket tapi bakal diberitau nanti.. kengkawan tunggu yaa...

3 comments:

emroose said...

wahhhh tahniah! tahniah! PTD tu....kita smpt exam skali jer..pasti x mintak2 huhu....pastu dh lepas exam M41 thn lps lg tp x panggil2 gak.....so, skang nih keje tpt baru ler yer.....bagus2...sesungguhnya Allah tidak pernah menganiayai hamba2Nya...cuma kita sdiri yg menganiaya diri kita sendiri...(sambil2 ingatkan diri sdiri yg dok mengeluh jer huhu)

azell said...

tahniah!!! :D hehe.. hopefully after this things will be ok with u.. :D

Umi Ain said...

hehehehehee.. thanks dear... kita doa sangat2 kita leh lepas ptd nieh... aritu dah sampai PAC tapi tak lepas ke stage ke-3.. harap2 kali ni bleh lepas ke stage ke-3.. huhuhuuu...