Monday, July 20, 2009

Layan....




salam...

suke tengok gambar ain ngah tersengih.. walaupun mungkin bagi orang lain dia tak laa secomel mana, tapi bagi aku itu laa racun, itula madu... yang bakal pun dia, yang baik pun dia.. aku tetap sayang dia walau apa keadaan sekalipun... dia laa buah ati aku, pengarang jantung aku... huhuhuu

walau dia dalam keadaan yang musyuk masyam tetap best cium2 dia.. kalu time wangi lagi laa nak cium2.. udah ler dia langsung tak takut ngan orang yang buat kekadang orang yang susah nak senyum pun bleh senyum ngan dia..

mesti u allss sume pelik nape plak aku dok becerita pasal ain kan... sebenarnye aku dah tak dek idea nak mengarang cerita, tu yang aku bercerita pasal ain... dan aku percaya semua ibu/mama/umi/mak/mummy kat sini sama cam aku.. anak tu segala2 nye bagi kita kan.. hehehe... sebelum aku 'banjir' kat sini lebih bek aku pen-off dulu... jaga diri u allss.. sayang semua...

2 comments:

Noor Hartini said...

budak tue gigi dia ada taring ...takutnyeeee

Umi Ain said...

hehhehehee... memang sangat nakal nampak kan... hahahahaha