Thursday, July 2, 2009

Alhamdulillah...

Salam kengkawan...

Alhamdulillah sebab tempat baru ni memang okies sesangat.. kengkawan satu opis yang sangat warm and friendly.. tapi yang tak disangka2nya baru first day terus kena join TTT (Train the Trainer).. TTT ni untuk kelas yang akan datang.. insya allah aku kena train bebudak SAP dan SEP by Skali ni.. huhuhuuu... lupe plak nak cakap yang aku skang digelar Skalians..

ujung minggu nie ada PAC plak.. huhuhu.. berdebarnya sebab nak kena berlari for 2.4km.. well not really berlari laa... cuma dia nak tgk endurance kita laa.. sanggup tak kita nak habiskan 2.4km tu aje.. tapi still laa kan.. ngan aku yang tomey ni agak2 jugak laa kan...

windu nye ngan budak musyuk kat umah wan tu... tak sabar nak tunggu esok sebab petang sok dah nak balik.. Ain, tunggu umi ekkk...

okies laa... nak kena prepare for day 2 TTT plak... nanti bakal dikhabar2kan lagi cerita terbaru ekkk... jaga diri kengkawan.. sayang sume...

1 comment:

emroose said...

tahniah! tahniah!....ann doakan k'ti akan terus maju n tercapai cita2 murni k'ti.....ermmm mak mertua org gomen ekkk?? baguslah, nnt menantunya ikut dr belakang....erkkk mak mertua??? menantu???? bila tuuuu....