Monday, March 16, 2009

sakit pinggang

salam... huhuhuuu... memang nangis ngenangkan yang pinggang sakit gile nieehh... tatao apsal tapi since petang semalam dia start sakit.. is cakap sebab umi dah gained sssooooo much weight tu pasal laa sakit pinggang... sesuka hati jek abah ni nak cakap umi camtu kan adik... huhuhuu... hari ni haruslah digelar hari mendobi serumah sebab nak kena mendobi kain baju yang terlampau banyak nyer itew.. esok mak mentua aii nak datang so harusla segala kain2 yang bertimbun menimbun itew dikemas... ampun mak... aii tak sempat nak wat... tolong jgn anggap aii menantu yang pemalash yaa... huhuhuuu... memang mistali.. kepala umi dah weng sket disebabkan sakit pinggang yang melampau...

malam semalam sebelum tido aku ada laa snap gambar ain yang dah tido lebih awal.. minah tomey nieh kalu tido ngan pelbagai aksi... dan juga segala macam so called kengkawan dia nak punggah skali... citer banyak tak guna... layan gambar dulu ehhh


tengok laa segala bantal n toys dia nak letak kat keliling dia...

satu menda lagik yang memang tak bleh jauh ngan dia time tido... puting feberet... aku sampai dah tak tau apa cara lagik nak pisahkan dia ngan puting dia nieehh... ada sesiapa bleh tolongg....

1 comment:

plearus said...

assalammualaikum
oooo di sini rupa nya kak tie nyorok ya? :)
*hugs sikit*