Monday, November 9, 2009

1st day working from home...

salam...

hari ni hari fes aku bekerja dari rumah... gile laa... rasa cam tak tentu hala nak wat apa... nak ngadap keje rasa malas, sudahnye aku ngabihkan masa ngan mendobi dari pagi tadi sampai laa skang ni... huhuhuuuu.... nak start wat keje yang memang banyak bawak dari opis last friday cuma tak ada kekuatan untuk memulakan keje... niat hati memang nak start buat cuma terasa cam tak berhabih lagik keje rumah ni..

aku berharap cecepat laa bleh dapat apa yang kami sepatutnya dapat since last 2 weeks.. menyedihkan sesangat sebab rasanya sume keje yang sepatutnya kami deliver dah deliver but orang still tak tunaikan janji lagik... patethic kan... sampaikan tak berani nak call mak kat kg tanya khabar selagi berita gembira tu tak menjengah. tak sampai hati bila dengar mak tanya soklan tu. adooiiii laa...

berdoa sesangat cepat2 laa dapat tempat lain. memang terasa company ni tak leh nak pegi jauh apatah lagi menjamin masa depan yang cerah. doakan aku ya kengkawan..

4 comments:

HappyIrfa said...

salam kenal dr saya..
ternampak nama blog awak dlm traffic list kat blog saya.
slmt bekerja dr rumah,bestkan kalau semua ibu2 buleh keje dr rumah :-)

BUNGA said...

Salam ziarah Umi Ain..
SAya blogwalking :)

Seronoknya dapat kerja dari rumah.. Ada jugak hasilnya.. Saya ni duduk kat rumah, mengemas rumah jer kerjanya sepanjang hari.. Maklumlah, hero 2 org kat rumah ni sgt rajin 'mengemas' rumah.. :)

Slmt berjaya yer diucapkan buat Umi Ain :)

Elyn said...

Salam... i just nk inform blog address sudah tukar...

http://faizlyn.blogspot.com

*SiRibenMerah said...

salam,

tahniah ye da menang GA.. nanti emailkan address n detail kat email iyramutalib@gmail.com.

thanks sudi join my GA..